SolarDomein logo
zonnepanelen van SolarDomein op de daken

Zonnepanelen van SolarDomein

We begrijpen dat investeren in duurzame energie een moeilijke beslissing is. Door de verschillende mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je daarom graag verder met een aanbod op maat.

Gegevens ophalen..
Is mijn dak geschikt?
Ontdek of jouw woning geschikt is voor duurzame energie en plan direct je adviesgesprek in. Laat ons vrijblijvend jouw dak scannen en ontvang vrijblijvend de mogelijkheden.
adviseur tijdens een adviesgesprek

Zonnepanelen kopen

Wist je dat het aflossen van je hypotheek momenteel beperkt effect heeft, terwijl spaargeld bij de bank weinig rendement oplevert? Overweeg in plaats daarvan een investering in hoogwaardige zonnepanelen op je dak met SolarDomein.

Met onze topkwaliteit zonnepanelen geniet je de komende jaren zorgeloos van besparingen op je energierekening. Maak de bewuste keuze voor duurzaamheid en investeer slim in jouw huis. Bespaar niet alleen geld, maar draag ook bij aan een groenere toekomst. Ontdek de voordelen van investeren in zonne-energie met SolarDomein!

Zonnepanelen leasen

Heb je geen directe interesse in een forse investering in zonnepanelen? Ontdek dan onze aantrekkelijke lease optie. Met ons unieke concept kun je zonder financieel ongemak genieten van zonnepanelen. Gebruik simpelweg je maandelijkse besparing om je eigen duurzame energie op te wekken. Verken nu de opties en ontdek hoe het leasen van zonnepanelen ook voor jou bereikbaar is!

adviseur laat panelen zien
adviseur geeft uitleg over panelen

Zonnepanelen huren

Niet meteen klaar voor een grote investering in zonnepanelen? Ontdek dan ons unieke concept! Dankzij ons unieke concept kun je zonder financiële zorgen genieten van zonnepanelen. Gebruik simpelweg je maandelijkse besparingen om je eigen duurzame energie op te wekken. Verken nu de mogelijkheden en ontdek hoe het verkrijgen van zonnepanelen ook voor jou haalbaar is!

Over de panelen

Benieuwd naar de kracht van onze geavanceerde zonnepanelen? We hebben ze ontworpen om jou het maximale rendement te bieden bij je duurzame energie-investering. Ontdek wat onze panelen uniek maakt en de innovatieve technologieën die ze tot een uitstekende keuze maken. Klaar om het meeste uit je investering te halen met onze 425 Wp hoog rendementspanelen?

De specificaties van zonnepanelen

Recent afgeronde installaties

Zonnepanelen op schuur

Zonnepanelen op een schuur plaatsen

Een tijdje terug kregen wij de vraag of wij ook zonnepanelen plaatsen op een schuur? Dit doen wij zeker, maar we moeten wel 100% zeker weten de schuur geschrikt is voor zonnepanelen.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen rondom dakkappel

Zonnepanelen plaatsen rondom een dakkapel

Wij hebben onlangs zonnepanelen geplaatst rondom een dakkapel. Wanneer een woning een dakkapel heeft is het belangrijk om rekening te houden met eventuele schaduwvorming op het dak.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen met steiger

Zonnepanelen plaatsen met een steiger

We gebruiken steigers om het dak te bereiken en zonnepanelen te plaatsen. De steigers zorgen ervoor dat ons team veilig en handig op het dak kan werken. Zo zorgen we niet alleen voor de veiligheid van ons team, maar ook voor een precieze installatie van de zonnepanelen.

Meer over deze installatie
zonnepanelen met kraan

Zonnepanelen plaatsen met een hoogwerker

Recentelijk hebben wij met succes een zonne-installatie geplaatst op een opvallend dak. Dit project bracht extra uitdaging met zich mee, aangezien het niet mogelijk was om een steiger direct naast de woning te installeren.

Meer over deze installatie
geinstalleerde zonnepanelen van solardomein

Installatie op een hoekwoning

Het plaatsen van zonnepanelen op een hoekwoning vereiste in principe geen afwijkende aanpak. Echter, tijdens de voorbereidingen hebben wij opgemerkt dat er binnen in de woning extra aandacht nodig was. De eigenaren hadden namelijk de wens om zo min mogelijk kabels zichtbaar te hebben in hun woning.

Meer over deze installatie

Wat mensen van ons vinden

9.2
Uit 54 beoordelingen
SolarDomein kwam bij mij aan de deur (erg plezierige en kundige man) om te vragen of er interesse was in hoge kwaliteit zonnepanelen. Aangezien mijn financiële middelen het nooit toeliet om zonnepanelen te laten plaatsen kwam deze aanbieding wel erg...
Meer lezen
Zeer prettige en duidelijke voorlichting en snelle en nette installatie. Erg tevreden.
Snelle, persoonlijke en goede service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!
Clim kwam bij ons aan de deur met de vraag of we zonnepanelen wilden. Hier waren we al langer over aan het denken, dus zijn eens aan de praat gegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd. Omdat ons gezamenlijk jaarinkomen lager was dan €60000 kwamen w...
Meer lezen
Ik zag via Social Media dat Solardomein binnen 2 maanden kon leveren. Reden genoeg voor een gesprek. Na een bezoek van de adviseur was ik blij dat zij een echte A-keuze zonnepaneel leveren glas/glas met alle voordelen van dien. Ik heb nu binnen een m...
Meer lezen

Wat je van ons kunt verwachten

  • SolarDomein neemt alle zorgen uit handen, waardoor jouw overstap naar duurzame energie een moeiteloze ervaring wordt.
  • Vertrouw op een lange levensduur en optimale prestaties met onze indrukwekkende garanties op product en vermogen gedurende 40 jaar.
  • We bieden een uitgebreide vermogengarantie van 30 jaar, waardoor je langdurig kunt vertrouwen op betrouwbare energieopwekking.
  • Onze erkende en gecertificeerde vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie in slechts één dag
  • Met ons unieke betaalconcept hoef je geen eigen investering te doen, waardoor duurzame energie voor iedereen toegankelijk wordt.
Onze certificaten