SolarDomein logo
het team van SolarDomein voor het kantoor in Elst

Over ons

SolarDomein heeft een gedreven team met vakspecialisten uit Elst en heeft een bepaalde roeping: verduurzaming voor iedereen haalbaar en rendabel maken!
Dus maximaal genieten van de zon. En dat is nu mogelijk zonder investering, zo geniet je nog meer van de eindeloze energie van de zon.
De kracht van de zon is onbeperkt beschikbaar, duurzaam en… gratis! Elke dag weer.
Uitlegvideo Solardomein

Hoe werkt ons concept:
Betaling door Besparing‘?

Profiteer vanaf dag één al van een lagere energierekening!
Het bedrag wat je normaal gesproken aan de energieleverancier moet betalen, kan je nu gebruiken om de zonnepanelen mee te betalen.

Op deze manier hoef je geen eigen spaargeld in te leggen, en merk je geen verschil in je maandelijkse uitgaven. Hierdoor kan je direct genieten van de voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen, en betaal je voor iets wat echt jouw bezit wordt. Na de afgesproken periode zijn de panelen betaald en komt ook dit te vervallen.

Vanaf nu betaal je niks meer aan de energieleverancier en profiteer je van gratis stroom.

SolarDomein heeft een visie voor de toekomst van Nederland!
Slim energie opwekken, deze energie slim gebruiken met de allerbeste en allernieuwste technologie van de huidige tijd.

Wat is een registered solar specialist?

De adviseurs van SolarDomein zijn geregistreerde Solar Specialisten.
Naast gedegen kennis op het gebied van economische, technische en praktische aspecten, zijn zij volledig op de hoogte van de mondiale energieproblematiek en de ontwikkelingen in de markt voor zonnepanelen.

Een ‘Solar-Specialist’ geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen”.
De echtheid van deze erkenning kun je controleren op de website www.solar-register.nl.

Met een Solar-Specialist haalt u een échte vakman in huis!

solar-specialist
monteur van SolarDomein in een meterkast

Onze monteurs garanderen kwaliteit en expertise

Bij SolarDomein geloven we dat de kwaliteit van onze monteurs de kern vormt van een succesvolle zonnepaneleninstallatie. Onze teamleden zijn niet alleen ervaren, maar ook gedreven en gepassioneerd in wat ze doen. Met zorgvuldigheid en precisie worden ze geselecteerd op basis van hun diepgaande kennis en toewijding aan vakmanschap.

Onze monteurs zijn meer dan alleen technische experts; ze zijn de sleutel tot een vlekkeloze installatie van jouw zonnepanelensysteem. Vanaf het allereerste huisbezoek streven ze naar perfectie, met oog voor detail en een professionele aanpak die verder reikt dan de standaardnormen. We begrijpen dat jouw duurzame energieopwekking begint met de deskundige installatie van onze monteurs.

Vanaf het moment dat je SolarDomein vertrouwt met jouw project, kun je gerust zijn in de wetenschap dat ons team zich volledig inzet voor het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen. We streven naar een installatieproces dat niet alleen efficiënt is, maar ook een duurzaam resultaat oplevert waar je op kunt vertrouwen. Kies voor de betrouwbaarheid en vakkundigheid van SolarDomein, en laat de zon beginnen met het genereren van jouw groene energie.

Werken bij SolarDomein

Word jij onze nieuwe collega?

overleg op het kantoor van SolarDomein

Wat klanten over ons zeggen:

10.0
Uit 5 beoordelingen
SolarDomein kwam bij mij aan de deur (erg plezierige en kundige man) om te vragen of er interesse was in hoge kwaliteit zonnepanelen. Aangezien mijn financiële middelen het nooit toeliet om zonnepanelen te laten plaatsen kwam deze aanbieding wel erg...
Meer lezen
Zeer prettige en duidelijke voorlichting en snelle en nette installatie. Erg tevreden.
Snelle, persoonlijke en goede service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!
Clim kwam bij ons aan de deur met de vraag of we zonnepanelen wilden. Hier waren we al langer over aan het denken, dus zijn eens aan de praat gegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd. Omdat ons gezamenlijk jaarinkomen lager was dan €60000 kwamen w...
Meer lezen
Ik zag via Social Media dat Solardomein binnen 2 maanden kon leveren. Reden genoeg voor een gesprek. Na een bezoek van de adviseur was ik blij dat zij een echte A-keuze zonnepaneel leveren glas/glas met alle voordelen van dien. Ik heb nu binnen een m...
Meer lezen