SolarDomein logo

Onze garanties

Bij SolarDomein staat niet alleen de levering van hoogwaardige zonnepanelen centraal, maar ook de geruststelling van onze klanten met betrekking tot vermogen, installatie en de producten. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zie je terug in de garanties die we bieden.

Garantie op vermogen

Zonnepanelen worden geleverd met een vermogensgarantie, wat inhoudt dat gedurende de levensduur een bepaald niveau van energieopbrengst wordt gegarandeerd. Door degradatie en invloeden van het weer, zoals vocht en UV-licht, neemt het vermogen van zonnepanelen geleidelijk af. De vermogensgarantie biedt zekerheid over het minimale rendement na een specifieke periode.

Bij SolarDomein bedraagt de vermogensgarantie zelfs 30 jaar. Deze langdurige toezegging onderstreept niet alleen de productkwaliteit, maar biedt ook geruststelling over de duurzaamheid en effectiviteit van de investering in zonne-energie.

woonwijk met zonnepanelen van SolarDomein
geinstalleerde zonnepanelen van solardomein

Garantie op producten

Bij SolarDomein streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze producten, daarom bieden wij een indrukwekkende productgarantie van 30 jaar aan. Deze garantie is van toepassing op zowel onze zonnepanelen als op de verschillende omvormers die wij leveren. Het beslaat defecten aan het product en zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een langdurige prestatie van je zonnepanelen.

Garantie op opbrengst

Bij SolarDomein ben je verzekerd van een unieke opbrengstgarantie. Wij gaan verder dan de gebruikelijke 30-jarige garantie die je elders vindt. Onze focus ligt bij deze garantie specifiek op het eerste jaar, waarin we niet alleen beloven dat je zonnepanelen een bepaalde opbrengst zullen behalen, maar dit ook garanderen. Als wij beloven dat jij 1000 kWh gaat opwekken en dit wordt niet behaald, compenseren wij het verschil en voegen indien een extra zonnepaneel toe. Deze garantie is gebaseerd op berekeningen die altijd worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde 3D-software, die zeer nauwkeurige voorspellingen doet voor zowel huidige als toekomstige opbrengsten. Met SolarDomein kies je niet alleen voor de meest geavanceerde apparatuur, maar ook voor de beste zekerheid, niet alleen voor nu, maar ook voor de verre toekomst.

kantoor solardomein
monteur van SolarDomein in een meterkast

Gecertificeerde monteurs

Bij SolarDomein hechten we enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze monteurs. Onze ervaren en vakkundige monteurs zijn geselecteerd op basis van hun expertise en toewijding. Ze staan garant voor een zorgvuldige installatie van jouw zonnepanelensysteem. Met oog voor detail en professionaliteit zorgen onze monteurs ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, vanaf het eerste huisbezoek tot het moment dat de zon jouw duurzame energieopwekking in gang zet. Vertrouw op de kwaliteit van SolarDomein voor een vakkundige installatie door onze toegewijde monteurs.

Wat houdt het keurmerk ‘Registered Solar Specialist’ in?

Bij SolarDomein werken we met een team van trotse geregistreerde Solar Specialisten, en we zijn er trots op om jou van dienst te zijn! Onze adviseurs zijn niet alleen experts in zonnepanelen, maar ze hebben ook een schat aan kennis over de wereldwijde energieproblematiek en de laatste ontwikkelingen in de markt. Met het keurmerk ‘Solar-Specialist’ op zak geven zij adviezen die staan als een huis, beoordelen ze de kwaliteit van componenten tot in de puntjes, en ontwerpen ze zonnepaneelsystemen van topkwaliteit. Je kunt de echtheid van dit keurmerk altijd zelf checken op www.solar-register.nl. Met een Solar-Specialist in huis haal je niet zomaar een vakman binnen, maar iemand die met vlag en wimpel het uitgebreide Solar-Specialist examen heeft doorstaan. Dit betekent dat ze alles weten over de (zonne)energiemarkt, opbrengstberekeningen, financiĆ«le modellen, en het doordacht ontwerpen van zonnestroomsystemen. Kortom, kies je voor een Solar-Specialist, dan kies je voor een betrouwbare partner in het realiseren van jouw zonne-energiedromen!

solar-specialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.