SolarDomein logo
adviesgesprek met adviseur van SolarDomein

Thuisbatterij: zonne-energie slim opslaan

Een slim energie management systeem dat het hele energietraject in en rondom jouw huis beheert. Gebruik je eigen stroom wanneer jij deze nodig hebt.

Gegevens ophalen..
Ontvang een offerte
Ontdek of jouw huis klaar is voor een energie management systeem.
Duurzaamheid eerst
Wanneer je kiest voor zonnepanelen van SolarDomein, maak je de bewuste keuze om over te stappen op groene stroom.
Wegvallen energiekosten
Zeg gedag tegen je hoge energierekeningen! Met onze rendementspanelen investeer je in je eigen energieopwekking, waardoor de kosten van je energieleverancier wegvallen.
Milieuvriendelijk en kostenbesparend
Je investeert niet alleen in het milieu maar bespaart ook op lange termijn op je energiekosten. Deze duurzame keuze heeft niet alleen positieve gevolgen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
Waarde omhoog van je huis
Zonnepanelen verhogen niet alleen de energie-efficiëntie, maar ook de waarde van je woning.
Betaling door besparing
Wij bieden de mogelijkheid tot "betalingen tot besparing". Je investeert in een duurzame toekomst, bespaart op energiekosten en ziet de waarde van je huis stijgen.
adviseur tijdens een adviesgesprek

Goed voorbereid op de toekomst

Met een energie management systeem laat jij de thuisaccu voor je werken. Met een thuisbatterij of thuisaccu sla je de teveel opgewekte zonnestroom op om die op een later moment te gebruiken. Een thuisaccu helpt om de onbalans tussen dag en nacht of tussen een zonnige en een bewolkte dag te corrigeren. Dus voor apparaten die je ’s avonds of ’s nachts gebruikt, kunnen accu’s de uitkomst bieden.

Thuisbatterij met een dynamisch energie contract

Het energie management systeem van SolarDomein kan slim worden ingezet in samenwerking met een dynamisch energie contract. Op deze manier zorgen we er voor dat de thuisbatterij nog slimmer wordt. Door ons unieke algoritme is het mogelijk dat de thuisbatterij zich niet alleen vollaadt met de zonnepanelen, maar ook met de goedkoopste energie vanuit het stroomnet. Dit maakt het zelfs mogelijk dat jij geld toe krijgt wanneer de energieprijzen negatief zijn! Zodra de prijzen dan weer hoger zijn zal de thuisbatterij de overtollige energie weer tegen een duurdere prijs verkopen. Zo haal je alles uit je opgewekte zonne-energie én verdien je volledig automatisch geld met je dynamische energiecontract.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten over SolarDomein zeggen:

10.0
Uit 5 beoordelingen
SolarDomein kwam bij mij aan de deur (erg plezierige en kundige man) om te vragen of er interesse was in hoge kwaliteit zonnepanelen. Aangezien mijn financiële middelen het nooit toeliet om zonnepanelen te laten plaatsen kwam deze aanbieding wel erg...
Meer lezen
Zeer prettige en duidelijke voorlichting en snelle en nette installatie. Erg tevreden.
Snelle, persoonlijke en goede service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!
Clim kwam bij ons aan de deur met de vraag of we zonnepanelen wilden. Hier waren we al langer over aan het denken, dus zijn eens aan de praat gegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd. Omdat ons gezamenlijk jaarinkomen lager was dan €60000 kwamen w...
Meer lezen
Ik zag via Social Media dat Solardomein binnen 2 maanden kon leveren. Reden genoeg voor een gesprek. Na een bezoek van de adviseur was ik blij dat zij een echte A-keuze zonnepaneel leveren glas/glas met alle voordelen van dien. Ik heb nu binnen een m...
Meer lezen

Recent afgeronde installaties

Zonnepanelen op schuur

Zonnepanelen op een schuur plaatsen

Een tijdje terug kregen wij de vraag of wij ook zonnepanelen plaatsen op een schuur? Dit doen wij zeker, maar we moeten wel 100% zeker weten de schuur geschrikt is voor zonnepanelen.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen rondom dakkappel

Zonnepanelen plaatsen rondom een dakkapel

Wij hebben onlangs zonnepanelen geplaatst rondom een dakkapel. Wanneer een woning een dakkapel heeft is het belangrijk om rekening te houden met eventuele schaduwvorming op het dak.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen met steiger

Zonnepanelen plaatsen met een steiger

We gebruiken steigers om het dak te bereiken en zonnepanelen te plaatsen. De steigers zorgen ervoor dat ons team veilig en handig op het dak kan werken. Zo zorgen we niet alleen voor de veiligheid van ons team, maar ook voor een precieze installatie van de zonnepanelen.

Meer over deze installatie
zonnepanelen met kraan

Zonnepanelen plaatsen met een hoogwerker

Recentelijk hebben wij met succes een zonne-installatie geplaatst op een opvallend dak. Dit project bracht extra uitdaging met zich mee, aangezien het niet mogelijk was om een steiger direct naast de woning te installeren.

Meer over deze installatie
geinstalleerde zonnepanelen van solardomein

Installatie op een hoekwoning

Het plaatsen van zonnepanelen op een hoekwoning vereiste in principe geen afwijkende aanpak. Echter, tijdens de voorbereidingen hebben wij opgemerkt dat er binnen in de woning extra aandacht nodig was. De eigenaren hadden namelijk de wens om zo min mogelijk kabels zichtbaar te hebben in hun woning.

Meer over deze installatie