SolarDomein logo
adviseur in gesprek met gezin

Zonnepanelen leasen

Voor wie niet direct wil investeren in zonnepanelen, is leasen een aantrekkelijke optie. Bij SolarDomein kan je de maandelijkse besparing gebruiken om zonnepanelen te betalen.

Gegevens ophalen..
Verlaag je energieverbruik en bespaar geld!
Vul nu je gegevens in voor een persoonlijk adviesgesprek over zonnepanelen. Ontdek of jouw huis klaar is voor duurzame energie en plan meteen je adviesgesprek in!
Duurzaamheid eerst
Wanneer je kiest voor zonnepanelen van SolarDomein, maak je de bewuste keuze om over te stappen op groene stroom. Verminder je ecologische voetafdruk en draag bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet.
Wegvallen energiekosten
Zeg gedag tegen je hoge energierekeningen! Met onze hoog rendementspanelen investeer je in je eigen energieopwekking, waardoor de kosten van je energieleverancier wegvallen. Betalen wordt eenvoudig met een vast maandelijks bedrag, dat je investeert aan iets wat echt van jou is.
Milieuvriendelijk en kostenbesparend
Je investeert niet alleen in het milieu maar bespaart ook op lange termijn op je energiekosten. Deze duurzame keuze heeft niet alleen positieve gevolgen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
Waarde omhoog van je huis
Beschouw je huis als een investering. Zonnepanelen verhogen niet alleen de energie-efficiëntie, maar ook de waarde van je woning. Voor nieuwe kopers is een groenere woning veel aantrekkelijker om te kopen en het versterkt de marktwaarde van je woning.
Betaling door besparing
Wij bieden de mogelijkheid tot "betalingen tot besparing". Je investeert in een duurzame toekomst, bespaart op energiekosten en ziet de waarde van je huis stijgen. Een slimme keuze voor het milieu én je portemonnee.
Uitlegvideo Solardomein

Zonnepanelen met ons unieke betaalconcept

Bij SolarDomein kiezen we voor topkwaliteit zonnepanelen, zodat jij de komende jaren zorgeloos kunt genieten van besparingen op je energierekening. Maak die duurzame keuze en investeer slim in je huis! Je bespaart niet alleen geld, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst.

Natuurlijk is een volledige investering niet voor iedereen haalbaar. Daarom bieden wij ook ons unieke betaalconcept aan! Dankzij ons unieke concept kun je zelfs zonnepanelen nemen zonder maandelijks iets in te leveren. Bij ons kun je de maandelijkse besparing gebruiken om zonnepanelen te betalen.

Hoe werkt ons concept?

Begin meteen te besparen op je energierekening! Het geld dat je normaal aan je energieleverancier zou betalen, kun je nu inzetten om je zonnepanelen mee te betalen.. Dit houdt in dat je geen eigen spaargeld meer hoeft in te brengen en geen verschil zult zien in je maandelijkse uitgaven. Zo kun je direct genieten van de voordelen van zonnepanelen en betaal je voor iets dat écht van jou is!

Na de afgesproken periode zijn de zonnepanelen volledig betaald en ben je vrij van die kosten. Dus, vanaf dat moment hoef jij niets meer aan je energieleverancier te betalen en geniet je van je eigen gratis stroom.

adviseur geeft uitleg over panelen

Over onze zonnepanelen

Ontdek onze topkwaliteit zonnepanelen, waar kwaliteit de sleutel is tot duurzame energieopwekking! Wij hebben hoogwaardige 425 Wp hoog rendementspanelen, die niet alleen een slimme investering zijn, maar ook een groene toekomst mogelijk maken. Met een vermogen van 425 Wp halen we het maximale uit elke zonnestraal, waardoor je niet alleen bespaart op je energierekening, maar ook een leuke bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

Wat maakt onze panelen uniek? Het gaat niet alleen om de krachtige prestaties, maar ook om de duurzaamheid en betrouwbaarheid. We begrijpen dat investeren in zonnepanelen een beslissing is voor de lange termijn, onze panelen hebben een verwachte levensduur van 50 jaar en een product- en vermogen garantie van 30 jaar. Tevens worden de panelen voordat ze gemonteerd worden op uw dak, gecontroleerd (geflashed) op micro cracks, (oftewel onzichtbare kleine scheurtjes wat invloed kan hebben op het vermogen).

Specificaties van onze panelen

De specificaties van zonnepanelen
Weerbestendig

Of het nu gaat om zware regen, intense hitte of krachtige wind, onze zonnepanelen zijn gebouwd om te presteren onder extreme weersomstandigheden. Kies voor betrouwbaarheid, zelfs in de meest uitdagende klimaten.

Brandveiligheid getest

Onze zonnepanelen zijn uitgebreid getest op brandveiligheid, waardoor je met een gerust hart kan genieten van duurzame energieopwekking in je huis.

Extreem lange levensduur

Wij geloven in duurzaamheid en streven naar een extreem lange levensduur van onze zonnepanelen. Investeer in de toekomst met Solar Domein en geniet van decennialang betrouwbaar energiegebruik.

Minimale kans op microcracks

Dankzij onze geavanceerde technologie is de kans op microcracks erg klein. We streven naar duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat jouw zonnepanelen jarenlang topprestaties leveren.

Modern ontwerp en full black

Onze panelen combineren efficiëntie met esthetiek. Het moderne ontwerp en de full black afwerking zorgen voor een onmerkbare combinatie in diverse omgevingen, waardoor jouw zonne-energiesysteem niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk is.

425 Wp hoge rendementspanelen

Onze 425 Wp hoog rendementspanelen zijn ontworpen om je de ultieme waarde te bieden voor elke zonnestraal die ze opvangen. Ze zijn geoptimaliseerd om een indrukwekkende hoeveelheid energie te genereren, waardoor je het maximale uit je zonne-energiesysteem haalt.

Investeer vandaag nog in je duurzame toekomst met de hoogwaardige zonnepanelen van SolarDomein. Verlos jezelf van die hoge energierekeningen, verhoog de waarde van je huis en draag bij aan een groenere wereld. Of je nu kiest voor directe aankoop of ons unieke betaalconcept, wij maken de overgang naar groene energie eenvoudig en financieel aantrekkelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recent afgeronde installaties

Zonnepanelen op schuur

Zonnepanelen op een schuur plaatsen

Een tijdje terug kregen wij de vraag of wij ook zonnepanelen plaatsen op een schuur? Dit doen wij zeker, maar we moeten wel 100% zeker weten de schuur geschrikt is voor zonnepanelen.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen rondom dakkappel

Zonnepanelen plaatsen rondom een dakkapel

Wij hebben onlangs zonnepanelen geplaatst rondom een dakkapel. Wanneer een woning een dakkapel heeft is het belangrijk om rekening te houden met eventuele schaduwvorming op het dak.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen met steiger

Zonnepanelen plaatsen met een steiger

We gebruiken steigers om het dak te bereiken en zonnepanelen te plaatsen. De steigers zorgen ervoor dat ons team veilig en handig op het dak kan werken. Zo zorgen we niet alleen voor de veiligheid van ons team, maar ook voor een precieze installatie van de zonnepanelen.

Meer over deze installatie
zonnepanelen met kraan

Zonnepanelen plaatsen met een hoogwerker

Recentelijk hebben wij met succes een zonne-installatie geplaatst op een opvallend dak. Dit project bracht extra uitdaging met zich mee, aangezien het niet mogelijk was om een steiger direct naast de woning te installeren.

Meer over deze installatie
geinstalleerde zonnepanelen van solardomein

Installatie op een hoekwoning

Het plaatsen van zonnepanelen op een hoekwoning vereiste in principe geen afwijkende aanpak. Echter, tijdens de voorbereidingen hebben wij opgemerkt dat er binnen in de woning extra aandacht nodig was. De eigenaren hadden namelijk de wens om zo min mogelijk kabels zichtbaar te hebben in hun woning.

Meer over deze installatie