SolarDomein logo

De panelen van SolarDomein

Solardomein maakt uitsluitend gebruik van topkwaliteit Glas-Glas zonnepanelen van premium A-merken. De zonnepanelen worden ontworpen en gemaakt in een moderne fabriek en voldoen aan alle kwaliteitseisen. De levenslange product- en vermogensgarantie benadrukt de hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor haal jij het maximale uit je investering met onze rendementspanelen! Voor de montage ondergaan alle panelen een test in een klimaatkamer in de fabriek. Daarnaast worden ze ook gecontroleerd (geflasht) op microscheurtjes, oftewel onzichtbare kleine scheurtjes die invloed kunnen hebben op het vermogen.

Specificaties van onze panelen

De specificaties van zonnepanelen
Brandveiligheid getest

Bij Solar Domein staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze zonnepanelen ondergaan strikte brandveiligheidstests, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van duurzame energie in je huis. We streven ernaar om niet alleen efficiënte, maar ook veilige energieoplossingen te bieden, zodat jouw investering in hernieuwbare energie zorgeloos kan zijn.

Minimale kans op microcracks

Dankzij geavanceerde technologieën in onze productieprocessen minimaliseren we de kans op microcracks. We begrijpen dat duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor een langdurige energieopwekking. Door te investeren in Solar Domein, kies je voor zonnepanelen die niet alleen topprestaties leveren, maar ook bestand zijn om jarenlang topprestaties te leveren.

Extreem lange levensduur

Bij Solar Domein geloven we in duurzaamheid op de lange termijn. We streven naar een extreem lange levensduur van onze zonnepanelen, wat betekent dat je met vertrouwen kunt investeren in de toekomst. Geniet decennialang van betrouwbaar energiegebruik en draag bij aan een groenere wereld met onze duurzame energieoplossingen.

Modern ontwerp en full black

Onze zonnepanelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord. Het moderne ontwerp en de full black afwerking zorgen voor een naadloze integratie in diverse omgevingen. Of het nu gaat om een stedelijk landschap, een landelijke omgeving of een eigentijdse woning, de panelen van Solar Domein voegen niet alleen efficiëntie, maar ook visuele aantrekkingskracht toe aan je zonne-energiesysteem.

Weerbestending

Onze zonnepanelen zijn ontworpen om te presteren onder extreme weersomstandigheden. Of het nu gaat om zware regen, intense hitte of krachtige wind, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van Solar Domein. Kies voor een zonne-energiesysteem dat bestand is tegen de meest uitdagende klimaten en zorgeloos energie opwekt, ongeacht de omstandigheden.

425 Wp hoge rendementspanelen

Bij Solar Domein begrijpen we dat jouw investering in duurzame energie rendement moet opleveren. Daarom presenteren wij met trots onze 425 Wp hoog rendementspanelen, ontworpen om je de ultieme waarde te bieden voor elke zonnestraal die ze opvangen. Ze zijn geoptimaliseerd om een indrukwekkende hoeveelheid energie te genereren, waardoor je het maximale uit je zonne-energiesysteem haalt. Met een vermogen van 425 Wp ben je verzekerd van krachtige prestaties, wat resulteert in een efficiëntere omzetting van zonlicht naar elektriciteit.

Ervaar de voordelen van SolarDomein op een unieke wijze:

Complete zorg
SolarDomein neemt alle zorgen uit handen, waardoor jouw overstap naar duurzame energie een moeiteloze ervaring wordt.
Geen eigen investering nodig
Met ons unieke betaalconcept hoef je geen eigen investering te doen, waardoor duurzame energie voor iedereen toegankelijk wordt.
All-inclusive prijzen
Onze prijzen zijn altijd all-inclusive, zonder verborgen kosten. Transparantie staat bij ons op 1.
30 jaar garantie op product
Vertrouw op een lange levensduur en optimale prestaties met onze indrukwekkende garanties op product en vermogen.
30 jaar garantie op vermogen
We bieden een uitgebreide vermogengarantie van 30 jaar, waardoor je langdurig kunt vertrouwen op betrouwbare je zonnepanelen
Installatie in één dag
Onze erkende en gecertificeerde vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie in slechts één dag, zodat je snel kunt genieten van je duurzame energievoorziening.
Stijging van de woningwaarde
Naast de directe voordelen draagt de installatie van zonnepanelen van SolarDomein bij aan een waardestijging van je woning.
daken met zonnepanelen van SolarDomein

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

Onze zonnepanelen zijn niet alleen een verstandige financiële keuze, maar ook een ethische beslissing om de wereld waarin we leven te verbeteren. Investeer nu in de toekomst met onze hoogwaardige zonnepanelen en draag bij aan een schonere en groenere planeet!

Doe de dakscan