Solardomein
Solardomein

Zonnepanelen Huren

Vaak zijn zonnepanelen een grote investering, waardoor het voor een gemiddeld gezin niet mogelijk is om hierin te investeren. SolarDomein heeft speciaal voor deze mensen één uniek betaalconcept ontworpen namelijk: ‘Zonnepanelen Zonder Investering”
Dit betaalconcept maakt zonnepanelen voor iedereen toegankelijk, vooral wanneer je niet meteen duizenden euro’s wil investeren.

Onze Werkwijze

Telefonische intake
Tijdens een telefonische intake bespreek je samen met een telefonisch adviseur de verschillende mogelijkheden. Is alles duidelijk en positief? Dan plannen wij een vrijblijvend adviesgesprek in op locatie.
Adviesgesprek
Doordat we fysiek op de locatie komen, kunnen wij vooraf al jullie woning vrijblijvend inspecteren. We kijken hier naar de staat van het dak, en letten op eventuele pijpjes of dakappelen van de buren. Zodra wij zien dat de woning geschikt is kunnen wij een aanbod op maat gaan maken, die wij ook 100% kunnen garanderen.
Montage dag
Je bent er tijdens het adviesgesprek achter gekomen dat zonnepanelen ook voor jou voordelig zijn. De installaties worden zo snel mogelijk geplaatst, want elke keer als de zon nu schijnt is dit zonde! Onze gecertificeerde monteurs leggen de gehele installatie binnen één dag!
Geniet dubbel van de zon
Geniet minstens de komende 50 jaar van Goedkope stroom! Alles wordt makkelijk en overzichtelijk bijgehouden in een app, en hierdoor heb jij altijd controle.

Hoe werkt het concept
'Zonnepanelen Zonder Zorgen'?

Profiteer vanaf dag één al van een lagere energierekening!
Het bedrag wat je normaal gesproken aan de energieleverancier moet betalen, kan je nu gebruiken om de zonnepanelen mee te betalen. Zeker met de torenhoge stroomrekeningen van nu, heb je waarschijnlijk voor hetzelfde bedrag, of minder, al zonnepanelen.

Op deze manier hoef je geen eigen spaargeld in te leggen, en merk je geen verschil in je maandelijkse uitgaven.Hierdoor kan je direct genieten van de voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen, en betaal je voor iets wat echt jouw bezit wordt. Na de afgesproken periode zijn de panelen betaald en komt ook dit te vervallen.

Vanaf nu betaal je niks meer aan de energieleverancier en je profiteert van je gratis stroom.

Kom er achter of jouw woning geschikt is

Onze Panelen

325 WP hoge rendementspanelen

Resistent tegen extreem weer

Extreem lange levensduur

Uitgebreid getest op brandveiligheid

Kans op microcracks nagenoeg nihil

Modern ontwerp en Full Black

Get a Quote

Direct weten wat je besparing gaat worden?

Neem contact op met onze vakspecialisten.

Recensies

Wat anderen over ons zeggen