SolarDomein logo
adviseur in gesprek

Zonnepanelen in Arnhem

SolarDomein is dé zonnepanelen installateur in Arnhem en maakt zonnepanelen voor iedereen mogelijk. A-merk zonnepanelen met de beste kwaliteit.

Gegevens ophalen..
Bereken jouw besparing
Laat je gegevens achter en ontdek of jouw huis klaar is voor duurzame energie. Plan nu je adviesgesprek in!
Duurzaamheid eerst
Wanneer je kiest voor zonnepanelen van SolarDomein, maak je de bewuste keuze om over te stappen op groene stroom.
Wegvallen energiekosten
Zeg gedag tegen je hoge energierekeningen! Met onze hoog rendementspanelen investeer je in je eigen energieopwekking, waardoor de maandelijkse kosten van je energieleverancier wegvallen.
Milieuvriendelijk en kostenbesparend
Je investeert niet alleen in het milieu maar bespaart ook op lange termijn op je energiekosten. Deze duurzame keuze heeft niet alleen positieve gevolgen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
Woningmeerwaarde
Zonnepanelen verhogen niet alleen de energie-efficiëntie, maar ook de waarde van je woning. Voor nieuwe kopers is een groenere woning veel aantrekkelijker om te kopen en het versterkt de marktwaarde van je woning.
Betaling door besparing
Wij bieden de mogelijkheid tot "betalingen tot besparing". Je investeert in een duurzame toekomst, bespaart op energiekosten en ziet de waarde van je huis stijgen. Een slimme keuze voor het milieu én je portemonnee.
Uitlegvideo Solardomein

In Arnhem worden diverse maatregelen genomen om het plaatsen van zonnepanelen aan te moedigen. De gemeente Arnhem biedt verschillende subsidie- en financieringsmogelijkheden aan, wat de keuze voor duurzame energie voor de inwoners van de stad nog aantrekkelijker maakt.

Betaling door besparing

Naast subsidies is het in Arnhem mogelijk om zonder investering zonnepanelen te plaatsen. Het is mogelijk met ons concept; Betaling door Besparing. Ons concept maakt het voor iedereen mogelijk om te profiteren van zonne-energie. Het bedrag wat je normaal gesproken aan de energieleverancier moet betalen, ga je nu gebruiken om de zonnepanelen mee te betalen. Op die manier hoeven mensen in Arnhem geen eigen spaargeld in te leggen en genieten ze toch van de voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen

Zonnepanelen installateur Arnhem

Als zonnepanelen installateur in Arnhem e.o, staan wij bij SolarDomein klaar om jou te helpen met de overstap naar duurzame energie. Ons team van deskundigen staat voor je klaar om een oplossing op maat te bieden die past bij jouw persoonlijke situatie. Met onze focus op kwaliteit en tevredenheid, zorgen we ervoor dat de mensen in Arnhem gemakkelijk en betaalbaar overstappen op zonne-energie.

adviseur in gesprek

De stappen van SolarDomein

 

Telefonische intake

Tijdens een telefonische intake bespreek je samen met een telefonisch adviseur de verschillende mogelijkheden. Is alles duidelijk en positief? Dan plannen wij een vrijblijvend adviesgesprek in op locatie in Arnhem.

Adviesgesprek

Doordat we fysiek op locatie in Arnhem komen, kunnen wij vooraf al de woning vrijblijvend inspecteren. We kijken hier naar de staat van het dak, en letten op eventuele pijpjes of dakappelen van de buren. Zodra wij zien dat de woning geschikt is kunnen wij een aanbod op maat gaan maken, die wij 100% kunnen garanderen.

Montage

Je bent er tijdens het adviesgesprek achter gekomen dat zonnepanelen ook voor jou voordelig zijn. Dan wordt de installaties zo snel mogelijk geplaatst, want elke keer als de zon nu schijnt is dit zonde! Onze gecertificeerde monteurs leggen de gehele installatie binnen één dag!

Geniet dubbel van de zon

Vanaf nu kan je gebruik maken van je eigen opgewekte zonne-energie! Alles wordt makkelijk en overzichtelijk bijgehouden in een app, en hierdoor heb jij altijd controle.

Specificaties van onze panelen

De specificaties van zonnepanelen
Weerbestendig

Of het nu gaat om zware regen, intense hitte of krachtige wind, onze zonnepanelen zijn gebouwd om te presteren onder extreme weersomstandigheden. Kies voor betrouwbaarheid, zelfs in de meest uitdagende klimaten.

Brandveiligheid getest

Onze zonnepanelen zijn uitgebreid getest op brandveiligheid, waardoor je met een gerust hart kan genieten van duurzame energieopwekking in je huis.

Extreem lange levensduur

Wij geloven in duurzaamheid en streven naar een extreem lange levensduur van onze zonnepanelen. Investeer in de toekomst met SolarDomein en geniet van decennialang betrouwbaar energiegebruik.

Minimale kans op microcracks

Dankzij onze geavanceerde technologie is de kans op microcracks erg klein. We streven naar duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat jouw zonnepanelen jarenlang topprestaties leveren.

Modern ontwerp en full black

Onze panelen combineren efficiëntie met esthetiek. Het moderne ontwerp en de full black afwerking zorgen voor een onmerkbare combinatie in diverse omgevingen, waardoor jouw zonne-energiesysteem niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk is.

425 Wp hoge rendementspanelen

Onze 425 Wp hoogrendementspanelen zijn ontworpen om je de ultieme waarde te bieden voor elke zonnestraal die ze opvangen. Ze zijn geoptimaliseerd om een indrukwekkende hoeveelheid energie te genereren, waardoor je het maximale uit je zonne-energiesysteem haalt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recent afgeronde installaties

Zonnepanelen op schuur

Zonnepanelen op een schuur plaatsen

Een tijdje terug kregen wij de vraag of wij ook zonnepanelen plaatsen op een schuur? Dit doen wij zeker, maar we moeten wel 100% zeker weten de schuur geschrikt is voor zonnepanelen.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen rondom dakkappel

Zonnepanelen plaatsen rondom een dakkapel

Wij hebben onlangs zonnepanelen geplaatst rondom een dakkapel. Wanneer een woning een dakkapel heeft is het belangrijk om rekening te houden met eventuele schaduwvorming op het dak.

Meer over deze installatie
Zonnepanelen plaatsen met steiger

Zonnepanelen plaatsen met een steiger

We gebruiken steigers om het dak te bereiken en zonnepanelen te plaatsen. De steigers zorgen ervoor dat ons team veilig en handig op het dak kan werken. Zo zorgen we niet alleen voor de veiligheid van ons team, maar ook voor een precieze installatie van de zonnepanelen.

Meer over deze installatie
zonnepanelen met kraan

Zonnepanelen plaatsen met een hoogwerker

Recentelijk hebben wij met succes een zonne-installatie geplaatst op een opvallend dak. Dit project bracht extra uitdaging met zich mee, aangezien het niet mogelijk was om een steiger direct naast de woning te installeren.

Meer over deze installatie
geinstalleerde zonnepanelen van solardomein

Installatie op een hoekwoning

Het plaatsen van zonnepanelen op een hoekwoning vereiste in principe geen afwijkende aanpak. Echter, tijdens de voorbereidingen hebben wij opgemerkt dat er binnen in de woning extra aandacht nodig was. De eigenaren hadden namelijk de wens om zo min mogelijk kabels zichtbaar te hebben in hun woning.

Meer over deze installatie

Zonnepanelen in de regio laten plaatsen?

Wij zijn niet alleen actief in Arnhem. Ook in de regio is het mogelijk om gebruik te maken van onze service. Woon jij in Veenendaal, Nijmegen, Elst of een andere plaats in de regio? Dan komen wij graag bij u langs

uitleg zonnepanelen van adviseur