Solardomein
Solardomein

Onze werkwijze

U overweegt om energie op te gaan wekken middels zonnepanelen, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Telefonische Kennismaking

Het begint allemaal met een telefonische intake. Tijdens deze telefonische kennismaking bespreek je samen met een telefonisch adviseur de verschillende mogelijk- en bijzonderheden. 

Is alles duidelijk en positief? Dan plannen wij een vrijblijvend adviesgesprek in op locatie.  Alleen op deze manier kunnen wij een vrijblijvende offerte maken die wij 100% kunnen garanderen. 

 

Telefonische intake
Persoonlijk advies
Adviesgesprek

Doordat onze Solar Specialist echt op de locatie komt, kan hij eventuele problemen vroegtijdig signaleren. Tijdens dit gesprek bekijken wij namelijk naar een aantal onderdelen: de ligging van de woning, de staat van het dak en naar de meterkast. Wanneer dit allemaal goed is, kunnen wij beginnen met het maken van een nauwkeurige berekening.

Wij berekenen doormiddel van specialistische software precies wat een installatie gaat kosten, en berekenen natuurlijk ook hoeveel een installatie gaat opleveren. 

Dit adviesgesprek is overigens geheel vrijblijvend.

De Montagedag

Op de montagedag neem je eerst samen met onze eigen monteurs het gehele legplan door. Deze voor inspectie is erg belangrijk, want hierdoor weten wij precies waar de kabels langs moeten lopen, of waar wij extra op moeten letten. Zodra alles duidelijk en besproken is kunnen wij aan de slag. 

Binnen één werkdag heb je een werkende installatie op je dak liggen, die netjes is afgewerkt. 

Zodra de panelen op het dak liggen zal er een na-inspectie plaatsvinden, en lopen we het gehele systeem nog eens na. Wanneer iedereen tevreden is installeren wij de app en geven aanvullende informatie.

 

Monteur Zonnepanelen
Get a Quote

Direct weten wat je besparing gaat worden?

Neem contact op met onze vakspecialisten.