Solardomein
Solardomein

Zonnepanelen in Wageningen

4650 woningen in Wageningen zijn geschikt

Daarnaast heeft Wageningen 2308 zonuren per jaar. Deze combinatie zorgt en dan ook voor dat veel huiseigenaren in Wageningen kiezen voor Zonnepanelen.

Zonder investering

Met het unieke concept: 'Betaling door Besparing' is het in Wageningen mogelijk om te genieten van goedkope stroom, zonder dat je hier vooraf in hoeft te investeren.

Meteen zekerheid

Terwijl de prijzen bij de energieleverancier alleen maar blijven stijgen, staat bij ons concept het afgesproken bedrag vast.

Klaar voor de toekomst

De verwachting is dat wij in de toekomst alleen maar meer elektriciteit gaan gebruiken. Onze panelen zijn daarom voorbereid op de toekomst en kunnen oneindig uitgebreid worden.

Waarom Zonnepanelen laten installeren in Wageningen?

Ben jij op zoek naar een milieuvriendelijk manier om te besparen op de vaste lasten en woon jij in Wageningen e.o.? De meeste koopwoningen in Wageningen zijn namelijk geschikt voor zonnepanelen. Doormiddel van een vrijblijvende dakcheck op locatie ontvang jij een uniek aanbod op maat, die wij 100% kunnen garanderen. 

Hoe werkt het?

Play Video

Ontvang vrijblijvend een aanbod op maat

Waarom huiseigenaren in Wageningen kiezen voor SolarDomein?

Uitgebreid getest op brandveiligheid

Kans op microcracks nagenoeg nihil

Extreem lange levensduur

Modern ontwerp en Full Black

325 WP hoge rendementspanelen

Resistent tegen extreem weer

Wat mensen over ons zeggen:

De panelen zien er heel mooi uit en de monteurs weten wat ze doen! Ze leggen alles duidelijk uit en werken ook heel netjes.
Matthijs de Vries
Elst, 12 panelen
December 2021
Ik heb een heel eerlijk en duidelijk advies gekregen om mijn dak niet vol te leggen met panelen doordat er een pijpje aanwezig was. Waar andere bedrijven graag zo veel mogelijk panelen neer leggen, geeft SolarDomein echt een eerlijk advies.
Johan Mulder
Wageningen, 10 panelen
November 2021
Ik was altijd van mening dat ik geen geld had voor zonnepanelen, maar na een vrijblijvend gesprek kwam ik er achter dat het zelfs voor mij mogelijk is. Alles was duidelijk en de samenwerking was heel fijn!
Patricia Dekker
Arnhem, 15 panelen
Januari 2022
Fijne mensen met kennis van zaken. Ze weten waar ze het over hebben en geven echt een advies op maat!
David Postma
Elst, 14 panelen
December 2021
Panelen waren altijd te duur voor mij, aangezien ik een gezin heb met 3 kinderen. Door het concept van SolarDomein kan ik nu ook al genieten van de zon
Marcel Smeets
Driel, 18 panelen
Juli 2021
Duidelijk advies en snelle service. Ik wilde de panelen graag binnen 1 maand op mijn dak, aangezien de mooie dagen er weer aankomen. Ondanks de drukte hebben ze tijd vrij kunnen maken om binnen 3 weken de panelen te plaatsen!
Ryan Schipper
Gendt, 9 panelen
April 2022
Wij waren zeer verrast toen wij afgelopen vrijdag (27-Mei) een bos bloemen aangeboden kregen namens Solar Domein. Dit naar aanleiding van de aanschaf van zonnepanelen. Wij vonden dit een super leuk gebaar en onze dank is dan ook zeer groot. Wij hopen dan ook dat we veel plezier mogen beleven aan de zonnepanelen en zullen Solar Domein zeer zeker aanbevelen om hun Advies en Service. Super Bedankt.
John & Yvonne Peeters
27 mei 2022
Get a Quote

Begin met besparen in Wageningen

Neem contact op met onze vakspecialisten.

Uitgebreid getest op brandveiligheid

Kans op microcracks nagenoeg nihil

Modern ontwerp en Full Black